Welkom bij Tennis Fabriek!

Per november 2023 zijn de tennisbanen in eigen beheer gekomen en is de nieuwe tennisclub Tennis Fabriek opgericht.

Wij beschikken over 5 outdoor tennisbanen. Verder zijn er op het complex 12 padelbanen (5 indoor, 2 single indoor en 5 semi-indoor). Ook zit M.A. Sports (boksschool) op het complex.

In 2021 heeft het gehele complex een nieuwe uitstraling gekregen. Ook is de horeca compleet vernieuwd en heet nu De Borrel Club Leeuwarden.

Bij Tennis Fabriek hopen we niet alleen een bijdrage te kunnen leveren aan een sportiever Leeuwarden, maar willen we ook zorgen voor verbinding in de buurt. Om tennis/padel te spelen heb je meestal 4 spelers nodig, niet iedereen heeft 3 andere spelers in de omgeving om mee te kunnen tennissen/padellen. Via onze club willen we mensen met elkaar in contact brengen, zodat zij genoeg spelers hebben om tennis/padel te kunnen spelen en elkaar leren kennen. Het is dus naast een sportieve uitdaging ook een manier om anderen te ontmoeten.

Iedereen is welkom om tennis te spelen. Van beginners tot ervaren spelers en van jong tot oud. Je kunt bij ons een lidmaatschap afsluiten of gemakkelijk online een losse baan reserveren en dan verwelkomen we je graag op de club!